HORGOŠKA, ZAKUVAVANJE POČINJE! – VELIKA NAGRADNA IGRA VITAMIN

Krenula je velika nagradna igra HORGOŠKA, ZAKUVAVANJE POČINJE! – VELIKA NAGRADNA IGRA VITAMIN. Budi deo igre, učestvuj i osvoji neku od vrednih nagrada.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem/boravištem u Republici Srbiji, koja kupe proizvode ”Vitamin” d.o.o.Horgoša, i to: 1 kesicu slatke paprike100 gr, kesicu ljute papika 100 gr i 1 kesicu hrgoškog začina 250 gr i ambalažne kesice kupljenih proizvoda uz fiskalni isečak dostave na adresu sedišta firme: ”Vitamin” doo, Segedinski put 43, 24410 Horgoš, sa naznakom: “ZA NAGRADNU IGRU”.

MARKETING VITAMIN HORGOŠ

Proizvodi ne moraju biti kupljeni u istom maloprodajnom objektu, što znači da može biti dostavljeno dva ili tri fiskalna isečka, a ne samo jedan.

Na koverti obavezno mora biti označeno ime pošiljaoca, adresa i kontakt telefon.

IZVOR: MARKETING VITAMIN HORGOŠ PR

Categories: Zanimljivosti

Za ovaj recept nema komentara, ostavite komentar prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na sajtu izražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove web portala. Članovi su dužni da se uzdrže od bilo kakvog uvredljivog sadržaja, psovki, kao i svakog drugog neprimerenog sadržaja. Zadržavamo pravo da svaki uvredljivi sadržaj obrišemo bez najave i upozorenja.

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja za ostavljenje komentara *

*
*

*